Együtt Program 2018

Tönkretettek? Megfizetnek!

Igazságtétellel a Fidesz által kisemmizettekért

2017. október 15. - Együtt Program

Téged is meglopott a Fidesz kormány? Tönkretettek, mert megszólaltál? Amikor Orbánt és rezsimjételzavarjuk, kárpótlást fogunk nyújtani minden károsultnak, különben újra elveszítjük a lehetőséget, hogy egy olyan országot építsünk, ahol számít a becsületes munka és a teljesítmény.

 igazsa_gte_tel.jpg

Ugye te sem gondoltad volna soha, hogy még a mi életünkben kárpótlásról és történelmi igazságtételről kell gondolkodnunk?

Most, 2017-ben ott tartunk, hogy mindenki személyesen ismerhet új kárvallottakat. A sarki trafikost, aki már nem forgalmazhat semmit. Egy tanárt, akit csak azért váltottak le igazgatói székéből, mert egy éve kockás inget mert húzni. Egy rendőrt vagy tűzoltót, akit megfosztottak nyugdíjától. Vagy egy vállalkozót, akihez egyszer csak odament a helyi fideszes nagyúr embere, hogy elvegye az évtizedek alatt felépített cégét.

 

Ez lett a hazánkból, és ezen akar változtatni az Együtt. Sok-sok ilyen igazságtalanságot lehet rendbe rakni. Erre készülünk, mert 2018-ban meg tudja az ellenzék törni Orbán Viktor hatalmát, ha jól működik együtt. Mi erre nyitottak vagyunk.

Kárenyhítést kell fizetni a sérelmet szenvedetteknek. Jóvátételi különadót kell kivetni a fideszes vállalkozásokra, és vissza kell adni az ellopott földeket, vagyonokat a jogos tulajdonosaiknak. Ha ezt nem tesszük, akkor nem lehet újra liberális demokrácia Magyarország, mert csak akkor lehet becsülete a tulajdonnak, a versenynek és a teljesítménynek, ha az ilyen korrupt gazdagodásokat visszafordítjuk.

 

Mi az Együttben egy ilyen országot akarunk megvalósítani. Az Együtt szeptember közepén mutatta be választási programját, ahol ezek a javaslatok is szerepelnek. A közel ötszáz ígéretünket itt olvashatjátok egy szabad és igazságos Magyarországról, amit együtt valóra váltunk Orbán Viktor leváltása után

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr112986866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása