Együtt Program 2018

6 érv, miért jobb nekünk egy szorosabban együttműködő EU

2018. január 11. - Együtt Program

Ha azt akarod, hogy mire a gyerekeid felnőnek Magyarország egy fejlett, jólétben élő ország legyen, ami a világtérképen nem egy lesajnált porfészek, akkor nem kérdés: szerinted is egy szorosabban együttműködő Európai Unióra van szükség.

egyu_ttmu_ko_do_eu.jpg

Bár a kormány szeret „Brüsszel” ellen hadakozni, úgy tenni, mintha Magyarország megállna saját lábán, mint Orbán Ráhel, a valóságban az elkövetkező időszakban jó eséllyel az EU elindul egy szorosabb együttműködés irányába. Aki kimarad, az lemarad. Mi az Együttben hiszünk egy európai Magyarországban. A helyünk pedig egy összetartó Európában van!

 

  1. Kicsik vagyunk

Ha azt akarjuk, hogy Magyarország érdeke a világban érvényesüljön- ahhoz egyedül kicsik vagyunk. A világban több, mint 30 városnak nagyobb a népessége, mint nálunk az egész országé. Nehéz így tárgyalni egy másik országgal egyenlő félként. Azonban nem csak országok, de a legnagyobb vállalatok vagyona is a mai globális világban már akkorára nőttek, mint egy-egy ország költségvetése.

 

  1. Ez az otthonunk

Európában vagyunk, európaiak vagyunk. A helyünk is Európában van. Nincs az a keleti, déli, északi vagy akármilyen nyitási politika, ami ezt megváltoztatná. Ezer éve így van, egy futsalos sem tud ezen változtatni. Kína vagy Szaúd-Arábia földrajzilag, kulturálisan, politikailag  és minden értelemben messzebb van és lesz is tőlünk, mint Németország vagy Hollandia.

 

  1. Az orosz medve a szomszédban kacsingat

Egy szomszédos országban, Ukrajnában háború folyik, azért, mert az ukrán nép úgy döntött, hogy az orosz befolyás helyett inkább az európai utat választaná. Ez persze Putyinnak nem tetszett, és a KGB ügynök semmitől nem riad vissza, és más országok belügyeibe belemászik, ha az érdeke úgy kívánja. Ettől pedig csak egy olyan szövetség tud minket megvédeni, ahol valóban partnerek a résztvevő felek. Az Európai Unió pedig ilyen társaság.

 

  1. Amerika el van foglalva magával

Bár senki nem mer tippelni sem, vajon holnap miről fog éppen idegesen twittelni Donald Trump, a világ legnagyobb hatalmú országának első számú vezetője, de egy biztos: Európával nem nagyon foglalkozik. Az európai vezetők pedig egyre több lépést tesznek annak az irányába, hogy ha kell, akkor Amerika nélkül is meg tudják védeni magukat. És minket is. Ebből mi sem maradhatunk ki!

 

  1. A migrációról konzultáción nem tudunk dönteni

Bár szeret hadakozni, abban még Orbán is egyetért a legtöbb európai vezetővel, hogy közös európai határvédelem nélkül nem lehet megoldani a migrációs válságot. Ehhez pedig az európai országoknak együtt kell dönteni, együtt kell működni.

 

  1. Pereljen téged a Facebook!

A következő évtizedek egyik meghatározó kérdése az lesz, hogy mi lesz azokkal a nagyvállalatokkal, amelyek milliárdokat tűntetnek el és szinte semmi adó nem fizetnek. Magyarország biztosan nem fogja tudni rávenni sem a Facebook, sem az Apple vagy a Google cégeket, hogy tisztességesen fizessenek közterheket ott, ahol használják a szolgáltatásaikat. Az adóelkerülést az Európai Unió intézményei közös föllépéssel meg tudják akadályozni, ha végre meglesz az akarat az európai vezetőkben. De egyedül nem fog menni.

 

Az Együtt szeptember közepén mutatta be választási programját, ahol, többek között, ez a javaslat is szerepel. Közel ötszáz választási ígéretünket itt olvashatjátok a szabad és igazságos Magyarországról. Orbán Viktor leváltása után ilyen országot építünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://jovoneked.blog.hu/api/trackback/id/tr8113566809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 11:36:30

1. Nem vagyu8nk kicxsit. Mo. közepes ország az EU-ban, sőt több nálunk kisebb EU-tagállam van, mint nagyobb.

3. Az orosz medve csak a ballib nedves álmokban kacsingat.

Nincs közöttünk csicska 2018.01.12. 11:38:58

2 dologgal nem kell egyuttmukodni se szorosan, se mashogy

1. lipsikkel
2. arab teroristakkal

2018.01.12. 11:41:10

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: nem is te lettél volna, ha nem elsőként nyomod az orosz propagandát. nem, a többség még mindig nem akar belépni az új SZU-ba, bármennyire is szeretnéd. Nyomasd ezt a sok bullshit-et a bolgároknak.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 11:45:31

@okostojas007:

Hogyan lehetne belépni a nemlétező SZU-ba?

BG-ban és Mo-on UGYANAZT mondom, a bolgár politikában is a legkisebb rosszat támogatom mindig. Legutoljára a szocialistákra szavaztam a bolgár választásokon.

Kampfer 2018.01.12. 12:19:03

Együtt...? Pfff... (Külön?)

Nos, mindenekelőtt tegezd anyukádat vagy azt, ami a lábad között és veled egy anyagból van!

Mérnek már egyáltalán titeket valahol? Vagy még mindig csak a 'hangerő' (dB) az egyetlen 'érvetek'???

Ha azt akarod, hogy mire a gyerekeid felnőnek Magyarország egy identitását vesztett, multikulturális társadalomban, párhuzamos társadalmak szorításában tengődő ország legyen, ami a világtérképen nem jegyzett porfészek, akkor nem kérdés: szerinted is egy szorosabban együttműködő Európai Unióra van szükség.
És szavazzunk rátok, igaz??? Megártott a romlott takony??? Vagy mi történt?

1. "Kicsik vagyunk"

Ti vagytok kicsik! Nagyon kicsik. Mérhetetlen támogatottsággal, mérhetetlenül nagy arroganciával és hangerővel próbáljátok leplezni kicsinységeteket és azt a tényt, hogy a lőtéri kutya sem kíváncsi arra, amit magyaráztok!

2. Ez az otthonunk

Akkor viselkedjetek is úgy! Ez valamiért nagyon nem sikerül nektek. Próbálkozzatok rákeresni azon fogalmakra, mint: tradíciók, történelmi örökség, nemzet, hagyományok, kulturális örökség, nemzeti identitás. Jó keresgélést és értelmezést!

3. Az orosz medve a szomszédban kacsingat

Ahogy a történelem folyamán mindig is a szomszédban volt. Hol együtt ment a harc, hol egymás ellen. Ha lenne fogalmatok a történelemről, látnátok, hogy ha ellenükre voltunk, mindig rákeféltünk. El kell fogadni őket is, az érdekeiket megérteni, a magunkét pedig tisztázni és lehetőségeink mentén képviselni. Nem kell hadat üzenni az oroszoknak. Azt hiszitek, hogy ha erőlködtök a ruszkikkal akkor majd a 'dzsóbácsi' ott fog állni a hátatok mögött? Persze... Csak aztán meg ne forduljatok és meg ne lepődjetek! Ostobák vagytok, de nagyon!

4. "Amerika el van foglalva magával."

Így igaz. Erre is volt már példa a történelemben. Ettől nekünk még ugyanúgy a magunk érdekei szerint kell lépnünk. És az közel sem biztos, hogy a 'zunijó' képmutató külpolitikája szolgai másolását kell jelentse! Nem kell hadat üzenni a jenkiknek.

5. "A migrációról konzultáción nem tudunk dönteni."

Már döntöttünk. Elutasítottuk! Ennyi. Fogd föl, értsd meg, emésszed! Te is juhászpetike és te is viktorka (nem AZ a viktor)! Értsétek meg, hogy a kutya nem kíván ide migriket! Se feketét, se barnát, se arabot, se indiait. Se muszlimot, se hindut és sötét keresztényt sem! Ez van. Döntöttünk, emésszétek meg!

"...hogy közös európai határvédelem nélkül nem lehet megoldani a migrációs válságot. Ehhez pedig az európai országoknak együtt kell dönteni, együtt kell működni."

Ebbe ti ne akarjatok beledumálni! A közös határvédelemnek akkor van értelme, ha SENKI, SEHOL és SEMMIFÉLE MIGRIT NEM ENGED BE! Nincs kivétel, kiskapu, 'jajcsakengem'! SENKIT! Továbbá más ország arról ne akarjon dönteni, hogy IDE ki és honnan jöhet be! Ennyi! Ti se akarjátok a mérhetetlen ostobaságotokat itt érvényre juttatni, mert a kutya sem kívánja azt, amit ti! A migrációs válságot a probléma helyén lehet megoldani! Nem itt! Aki itt akarja, tegye. A saját kontójára, de ne máséra!

6. "Pereljen téged a Facebook!"

Szerintem addig örüljetek, amíg titeket csak ők perelnek...! ;-)

Szívből kívánom, hogy pár hét múlva úgy tűnjetek el a politikai térképről, hogy bárki, aki csak emleget titeket közröhej tárgya lesz! Legyen a jussotok kirekesztettség, megvetés és undor! Amit tesztek csak erre tesz méltóvá titeket!
Kamp.

fidesz maszop dk egykutya 2018.01.12. 12:20:27

@Kampfer: "elvtárs" amikor az oroszokkal voltunk akkor keféltünk rá a legjobban :)

Kampfer 2018.01.12. 12:28:50

@fidesz maszop dk egykutya: "...amikor az oroszokkal voltunk akkor keféltünk rá a legjobban."

Ezt fejtsd ki!

Mikor ellenük voltunk:

'49-ben (ők jöttek ide)
'17-ben (mi mentünk oda
'43-ban (mi mentünk oda
'56-ban (ők jöttek ide)

Talán emlékszel rá, mennyire kúrtunk rá és mit vesztettünk ezen alkalmak során!

És akkor az a megoldás, hogy beállunk az őket ugatók táborába mi is csaholni??? Szimpla ostobaság volna. Konstruktív módon együtt kell működni velük, ha ez mindkét fél érdeke. Ha csak az övék, akkor nem. Ha csak a miénk volna, akkor meg ők nem fognak. Nem kell szemétkedni velük. Ez ennyire egyszerű.
Kamp.

Visceroid 2018.01.12. 12:29:21

"szorosabban együttműködő EU"

Ez ilyen hármasan összetett oximoron. Amerikát is egy 150 éve lezajlott háború tartja egyben, szavazással egyszerűen nem megy.

Szelid sunmalac 2018.01.12. 12:31:12

@Kampfer: "3. Az orosz medve a szomszédban kacsingat

Ahogy a történelem folyamán mindig is a szomszédban volt. Hol együtt ment a harc, hol egymás ellen. Ha lenne fogalmatok a történelemről, látnátok, hogy ha ellenükre voltunk, mindig rákeféltünk. El kell fogadni őket is, az érdekeiket megérteni, a magunkét pedig tisztázni és lehetőségeink mentén képviselni. Nem kell hadat üzenni az oroszoknak. "

Amig a nagy nemzetro, hagyomanyokrol meg oroksegekrol olvasgattal, nem maradt idod belelapozni a 20. szazad tortenelmebe, az orosz megszallasrol es 56-os forradalomrol meg gondolom meg nem is hallottal. De persze az oroszok annyira szeretnek minket hogy csak! Milyen jo is volt vendegul latni oket! Meg az is lehet, hogy a te nagyapad vagy ukapad is egy kozuluk baszod.

commentes nikk 2018.01.12. 12:33:58

Aztán még csodálkoztok az egy százalékon :))))))))))))))))

felső határ nincs 2018.01.12. 12:34:54

Az Egyuttnek jobb lenne egy szorosabban egyuttmukodo EU/, azaz a magyarok erdeke pont az ellenkezoje, mint ezeke a fikaevoke.

Na nem magaval az EUval van gond, sot, akar szorosabb is lehetne, de a mostani menedzsmenttol inkabb tartsuk tavol magunkat, amennyire lehet.

Szelid sunmalac 2018.01.12. 12:37:56

@felső határ nincs: Mert meg a vegen raneznek a kormere a sajat mendzsmentunknek, nem igaz? Aztan akkor meg kotelezettsegek is keletkeznek a jogokon tul, az meg azert mar tulzas lenne.

Kampfer 2018.01.12. 12:39:38

@Szelid sunmalac: "nem maradt idod belelapozni a 20. szazad tortenelmebe, az orosz megszallasrol es 56-os forradalomrol meg gondolom meg nem is hallottal."

Íme:

"Mikor ellenük voltunk:

'49-ben (ők jöttek ide)
'17-ben (mi mentünk oda)
'43-ban (mi mentünk oda)
'56-ban (ők jöttek ide)

Talán emlékszel rá, mennyire kúrtunk rá és mit vesztettünk ezen alkalmak során!"

Talán olvasni még tudsz... Na, ennyire nem volt fogalmam arról, amiről te itt hadoválsz.

"De persze az oroszok annyira szeretnek minket hogy csak!"

Miért szeretnének? És miért kellene szeressenek? A jenkik szeretnek? A franciák szeretnek??? Hülye-e vagy? Az, hogy konstruktív módon együttműködünk velük, vagy ha azt sem, de legalább nem állunk be a kórusba csaholni rájuk, az nem feltételezi a kölcsönös szeretetet. Az észt és józan belátást igen.

"Meg az is lehet, hogy a te nagyapad vagy ukapad is egy kozuluk baszod."

Qrvaanyád! Ketten is éveket húztak le ott fogságban közülük. Egy ükapámat pedig a megszálláskor lőtték le. Állampolgári jogod, hogy hülyeségeket írj... Az is, hogy hülye legyél. Te dolgod.
Kamp.

Szelid sunmalac 2018.01.12. 12:44:13

@Kampfer: Na latod, akkor. Ukapad most baszna teged pofan ha a hon szeretett ruszki haverjaid le nem lovik. De te csak massz a seggukbe es kivnad vissza oket. Majd az ukonokad is talan pont ezt irja az o ukapjarol. Hulyegyerek. Milyen konstruktiv modon? Tankkal? Meselj nekem csakegyetlen kibaszott nemzetrol, aki gyengebb naluk es konstruktivan nekik is pozitiv modon (ertsd nem kenyszerbol meg elnmyomas alatt) egyutt tudtak dolgozni valaha a ruszkikkal kis pocs

2018.01.12. 13:06:25

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: EVRAZESZ .. ez is ugyanarról fog szólni.. padlás söprés, aztán mehet minden a ruszkiknak. Nem véletlen, hogy csak pár szerencsétlen országot sikerült beszervezni, és ahogy az ukránok passzolták, és az EU felé kacsingattak, egyből letámadták őket az oroszok.

Jakab.gipsz 2018.01.12. 13:06:51

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Vedd észre!

Ilyen érvek akkor születnek, ha önmagát modern demokratának, feltüntető politológus, meg-szak-érti hazánk és a létesítendő európai egyesült államok kapcsolatát.

Tegyünk egy ellenpróbát.

És tegyük fel a kérdést így: egy ateista Európai Egyesült Államokhoz ki akar integrálódni, a keresztény értek-rendünket és a görög filozófia által meghatározott, logikus gondolkodás módunkat, nemzeti identitásunkat mire akarjátok lecserélni ?

Csak nem a Facebookra akarjátok lecserélni.

Vagy a nyitott társadalomra, mi a fene az a nyitott társadalom?

Amint ezt beláthatjuk a bűnbak Orbánnak és a Fidesznek ehhez a dologhoz semmi köze sincsen.

Ez pontosan olyan süket duma mint egykor a komcsiké volt, "elvtársak irány a kommunizmus" és majd "mi a kommunisták a munkásosztály élcsapata", szólunk ha oda értünk, addig mindenkinek kuss.

Az idea jó csak ti vagytok a rosszak.

Mi már egyszer azt megtapasztaltuk, milyen az amikor a népre hivatkozva "nyócosztályos bunkók" át veszik a hatalmat.

Még egyszer nem fogjátok, ezeket az idióta neo-marxistákat a népek nyakár ültetni, mi pedig nem fogunk sárga csillagos zászlók alatt, vonulgatni, elegünk lett a vörös csillagból is.

Mi Magyarok vagyunk olyan nagyok, hogy ezzel az agyrémmel, egyszer és mindenkorra leszámoljunk.

Azért mert ez a harc, csak matematika és észjáték + filozófia.

2018.01.12. 13:07:52

@Szelid sunmalac: haha... olyan sose volt :) bár itt van aszad bácsi, neki egyenlőre bevált, ha lemegy utána kutyába, és fizeti a sarcot a következő 50 évben.

2018.01.12. 13:09:22

@Jakab.gipsz: azért a sok demagóg handabandázás mellett észrevehetnéd, hogy a kommunizmus sosem működött ellenben a nyugati demokráciával.

Kampfer 2018.01.12. 13:18:15

@Szelid sunmalac: "De te csak massz a seggukbe es kivnad vissza oket."

Szövegértés neked sem erősséged... Így jár az, akit a cartoon network nevelt föl. Ki mondta neked, hogy szeretem őket és vissza kívánom hozni őket??? Valami nagyon elment nálad, retardált!

"Milyen konstruktiv modon?"

Azt hiszem, ennek az értelmezése meg kell haladja e bejegyzés kereteit. Alapfogalom. Próbáld meg értelmezni! Picit segítek.

Nem kell idehívni őket, nem kell szeretni őket, nem kell ajnározni őket. Kereskedni velük, üzletelni velük a kölcsönös érdekek mentén előnyös és szükséges is lehet. Nem kell támogatni a katonai doktrínájukat vagy a külpolitikájukat. Ugyanakkor felelőtlenül ugatni rájuk és acsarkodni sem kell! Ahogy azt most az ostoba unió teszi, miközben vadul kereskedik velük az USA is, a németek is és mindenki más, akinek ÉRDEKE. Erre gondolok.

Mellesleg '48 előtt a magyar-orosz kapcsolatok egyáltalán nem voltak ennyire terheltek! De olvass vissza a magyar történelembe, államalapítás korabeli események... I András...? Pl... Rég volt, de a mostani orosz vezetés sem örökéletű.
Kamp.

felső határ nincs 2018.01.12. 13:39:24

@Szelid sunmalac: Mar raneztek es kiderult, Demszky es megyo lopott.

Szelid sunmalac 2018.01.12. 14:12:57

@felső határ nincs: Ohh...errol lemaradtam. Linkeld be kerlek, erdekel.

Szelid sunmalac 2018.01.12. 14:15:15

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: A Krim felszigetet az oroszok annektaltak. Semmi koze nme volt a puccshoz. A mai napig orosz csapatok allamosaoznak ukran felsegteruleten. Aki ezt tagadja, az egy hazug szardarab.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 15:01:09

@Szelid sunmalac:

A puccs után káosz volt, aminek során a krímiek megszerezték a hatalmat, elűzték a kijevistákat, majd népszavazást szerveztek önrendelkezésre, az ENSZ alapokmánya alapján, a nemzetközi jognak megfelelő módon, lásd koszovói precedens.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 15:01:40

@Szelid sunmalac:

"A mai napig orosz csapatok allamosaoznak ukran felsegteruleten."

Nem igaz. Hol vannak?

Visceroid 2018.01.12. 15:25:04

"A puccs után káosz volt, aminek során a krímiek megszerezték a hatalmat, elűzték a kijevistákat"

Tehát akkor olyat is lehet, hogy a borsodiak elűzik a budapestistákat?

Kampfer 2018.01.12. 15:37:39

@Visceroid: "Tehát akkor olyat is lehet, hogy a borsodiak elűzik a budapestistákat?"

Lehet, csak az egy 'tökmás' történet volna. A hasonlatod ott volna igazán korrekt, ha azt mondanád, hogy a kassaiak elzavarják a pozsonyistákat vagy a gyergyóiak a szőrőstalpúakat!
A Krím '54-ben a Hruscsov személyes 'ajándékaként' került az ukránokhoz. A Moldáviától délre eső területekkel együtt. A SZU szétesése konzerválta ezt az állapotot. Arról se feledkezzünk meg, hogy Kelet-Ukrajnában milliós orosz kisebbség él, akiket hosszú éveken át úgy szívatott az ukrán kormányzat, ahogy nem szégyellte! Idő kérdése volt, hogy ha lehetőséget lát Oroszország a rendezésre (visszacsatolásra), akkor lépni fog. Ezt az ukránok is jól tudták, a józanabbak épp ezért nem értették és nem is támogatták az ostoba és szélnacionalista politikát és retorikát. Ha az oroszok nagyon szeretnének, bármikor reggelizhetnének Kijevben!
Kamp.

Szelid sunmalac 2018.01.12. 15:56:06

@Kampfer: Tehat a ciganyok is elzavarhatnanak teged es te erre bologatnal, hogy hat igen..

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 15:59:34

@Szelid sunmalac:

Ha marad a jelenlegi tendencia, 2100-ban Mo-on 5 millió ember lesz, Szlovákiában 2 millió, Romániában meg 10 millió. Mindhárom országban a lakosság 30-40 %-a cigány lesz.

Így megkerülhetetlen lesz Cigányia megalakulása, benne a magyar északkeleti résszel.

Kampfer 2018.01.12. 16:11:29

@Szelid sunmalac: Olvasás és értelmezés... Segít. Sosem volt cigányland része se Borsod, se Heves, se Nógrád. Nyitra, Erdély és Szlovénia sem. A Krím '54-ig Oroszország része volt. Oroszország pedig a SZU része. Egy ukrán (a Hruscsov) úgy döntött, hogy 'megajándékozza Ukrajnát némi területtel... '91-ben Oroszország nem volt abban a helyzetben, hogy ezt az igényét érvényesítse.
Kamp.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 16:59:57

@Kampfer:

Ők itt vannak, s lassan erősek lesznek.

Választhatsz kzöös magyar-ciogány állam és natárváltoztatás között.

Kampfer 2018.01.12. 17:45:54

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Maradok Magyaroszág mellett. És az integrálódni akaró (integrálható) cigányok a társadalom részei lesznek, a selejt pedig majd elhúz/megfagy/éhenhal/kiszenved. Csak annyira erősek, mint az erőforrások, a képességeik és amennyire gyenge a társadalom. Semmirevaló, életképtelen destruktív népség! Gazdanép nélkül halottak. India és Irán sem véletlenül hajtotta el őket a fenébe anno! Ahol megtelepedtek, sehol sem tudtak integrálódni és normális ember módjára élni. Ettől volnának erősek???
Kamp.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.12. 19:25:23

@Kampfer:

Erejüket pont fennmaradásuk igazolja.

Hogy fogod a harmad lakosságot elűzni, ha most se tudod ezt megtenni, mikor sokkal kevesebben vannak?

Kampfer 2018.01.12. 19:56:33

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: "Erejüket pont fennmaradásuk igazolja."

Fennmaradásuk a gazdatársadalmak gyengeségeit és a liberális politika ostobaságát igazolja. Nem az ő érdemük.

"Hogy fogod a harmad lakosságot elűzni, ha most se tudod ezt megtenni, mikor sokkal kevesebben vannak?"

Elűzni őket? MUNKÁVAL! Dolgoznak, vagy éhenvesznek. NINCS SEGÉLY, nincs támogatás, nincs támasz. Ha dolgozik, eszik, ha nem, megfagy/meghal. Előbbi esélytelen. Utóbbi az alternatíva, ha nem húz el. Öregestől, gyerekestől! Egy einsatzgruppe sem tudná olyan messzire űzni a cigányokat, mint a MUNKA! Ez (lenne) az én módszerem.
Kamp.

2018.01.12. 22:16:03

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: persze persze :) népszavazás 110%-os részvétellel, és géppuskával a hátadban.. nagyon hiteles :)
mint a jó régi SZU-ban.. műűűködik ez.. megszavazták a pááártot.. szuuuppeerr...
ha kevesebbet csaltak volna a ruszkik, hihetőbb lett volna.
A másik, hogy akkor szerinted, ha kijelentik holnaptól, hogy erdély magyarföld, akkor ha a románoknak nem tetszik, akkor az egész magyar haderő (kb az 5 repülő meg a 30 tank) megtámadhatja a románokat?
kabaré amit írogatsz.

2018.01.12. 22:25:09

@Halál kamionja mindenkit elgázol: haha, arról az OLAF jelentésről írogatsz, aminek a 80%-át eltitkolta a fidesz, és csak a 4-es metrót tették közzé? :) hahaha.. Felőlem mehet a csúti viktorkád az szdsz után a kóterba. Nem véletlen, hogy a kormánymédia nem nyomja ezt a szálat, mert már rég kínos nekik, hogy a többi 80%-ban meg ők is benne vannak.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.13. 09:43:27

@Kampfer:

Dehát most sincs így: a társadalom eltratja őket, mert ellenkező esetben drasztikusan nőne a bűnözés.

Ez szerinted változni fog a jövőben?

A Fidesz se csinál mást. Amióta sikerült a cigányok 90 %.át áthozni a ballibektől a Fideszhez, még NŐTT is a segélyezés.

maxval bircaman szeredőci szürke proletár · http://www.bircahang.org 2018.01.13. 09:57:37

@okostojas007:

A részvétel 83 %-os volt, adataid tévesek.

A krímiek már 91-ben követelték a kilépést Ukrajnából.

Az Erdély román föld 300 éve, ma a magyar arány kb. 20-25 %. Egy erős magyar haderő persze képes lenne elfoglalni, de ennek nem lenne semmi értelme.

2018.01.13. 12:54:49

@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: ja el is felejtettem, minden héten más volt a részvételi és szavazati arány... na, hát ilyenek ezek a géppuskás szavazások.
index.hu/kulfold/2014/05/06/moszkva_veletlenul_kozzetette_a_krimi_nepszavazas_valodi_eredmenyet/
süti beállítások módosítása